Presentatoren gezocht

TVAmsterdam gaat een nieuwe dienst uitrollen, de Live Stream Coach.
Het gaat om faciliteiten en adviezen. Dus over apparatuur, presentatie, vormgeving en strategie met betrekking tot verkoopshows via Facebook Live. Hiervoor benaderen we kledingwinkels en dergelijke. Ook gaan we live veilingen organiseren met kunstenaars.

Omdat live stream even complex is als live televisie, maken we dankbaar gebruik van meer dan dertig jaar ervaring met het organiseren en produceren van live uitzendingen en het coachen van presentatoren.

Voor de winkel verkoopshows zijn we op zoek naar presentatoren en presentatrices die het leuk vinden om een liveprogramma te maken met een klein team en een via de chatbox participerende groep klanten. Ons doel is deze presentaties op een hoog niveau te tillen. (Bekijk http://liveshopping.amsterdam)

Voor de kunstveilingen zoeken we ook presentatoren en presentatrices, in deze liveshows zitten meer interviews en reportages en is affiniteit met kunst natuurlijk een pré.

Heb je nog geen presentatie-ervaring en/of een showreel, kom dan gerust een screentest doen. Wij letten vooral op verstaanbaarheid en het vermogen om een bepaalde toon aan te houden en daarin te kunnen switchen, dus check dat eerst even bij vrienden.

Stuur een mail met CV en foto’s (of een link naar foto’s) en (als je die hebt) een showreel naar Olivier Jansen,
tvamsterdam@gmail.com

Bekijk voor meer informatie onze websites (zie linkerkolom) en met name http://liveshopping.amsterdam

For non-native Dutch speakers, we are starting this project in Amsterdam but are aiming to look forward to do international broadcasts. So leave your CV and showreel with us and we probably invite you for a screen test in the future.